Απόλλων Σμύρνης - Σαντ Αντρέου 15-5: Κυριάρχησε επί των Ισπανών

Με εμφατική νίκη με 15-5 επί της Σαντ Αντρέου ο Απόλλων Σμύρνης «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους του LEN Euro Cup.

Απόλλων Σμύρνης - Σαντ Αντρέου 15-5: Κυριάρχησε επί των Ισπανών

Με πολυφωνία στην επίθεση ο Απόλλων Σμύρνης μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με την ισπανική Σαντ Αντρέου, αφού επικράτησε με 15-5, το πρωί της Κυριακής (29/9), στο τέταρτο παιχνίδι του, στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup Ανδρών, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Ζάγκρεμπ και "σφράγισε" με επιβλητικό τρόπο την πρόκρισή του στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Πέταρ Ραντάνοβιτς, που πήρε τη δεύτερη θέση στο γκρουπ με απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα, επέβαλλε το ρυθμό του από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έφθασε με άνεση στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν (εκτός από τους τερματοφύλακες), ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο αγωνίστηκε και ο νεοαποκτηθείς, Κώστας Λιμαράκης, αντικαθιστώντας τον Στέφανο Γαλανόπουλο.

Oκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 6-1, 2-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Μπραϊμης 2, Μπογκντάνοβιτς 2, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 2, Δίπλαρος 1, Καπότσης 1, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 1, Γαρδίκας 1, Ρομπόπουλος 2, Σολανάκης 1, Λιμαράκης.