Euro Cup πόλο: Πρόκριση για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «3 στα 3»

Euro Cup πόλο: Πρόκριση για Παναθηναϊκό

Την πρόκρισή του στους ομίλους του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε εύκολα με 13-9 της Πεΐ Ντ΄ Εξ Νατασιόν, το απόγευμα του Σαββάτου (28/9), στο πλαίσιο του 6ου προκριματικού ομίλου, που φιλοξενεί η γαλλική ομάδα στην Εζ Αν Προβάνς.

Το σύνολο του Δημήτρη Μάζη, που μετράει, πλέον, τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, θα διεκδικήσει την Κυριακή (29/9) στις 10:30 την πρώτη θέση στο γκρουπ, με αντίπαλο την κάτοχο του τίτλου Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Με ηγέτη τον Νίκο Παπανικολάου, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 4-1 λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος. Οι Γάλλοι κατάφεραν να μειώσουν σε 5-4, ωστόσο, οι «πράσινοι» με όπλο την άμυνά τους ξέφυγαν με 9-4 στα τελευταία λεπτά του τρίτου οκταλέπτου και, στην ουσία, εξασφάλισαν τη νίκη. Στην τέταρτη περίοδο, αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Νίκος Παπασηφάκης, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι με τη Γιουγκ.

ΠΕΪ ΝΤ΄ΕΞ ΝΑΤΑΣΙΟΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9-13

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-3, 0-2, 5-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Σκλήρας, Νικολαΐδης, Παπανικολάου 4, Γεωργαράς, Αλβέρτης 1, Κουρούβανης 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 2, Αγκόρτσας 2, Ράσοβιτς 1, Ασβέστης.

Τα γκολ της γαλλικής ομάδας πέτυχαν: Γουατανάμπε 5, Μπασελιέρ 1, Ντρέιχε 1, Μπερτάν 1, Μοντές 1.