ΠΑΟΚ: Το πάλεψε αλλά ήττα από τη Σπαντάου...

Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ έχασε απ' τη Σπαντάου με 12-10

ΠΑΟΚ: Το πάλεψε αλλά ήττα από τη Σπαντάου...

Για την πρώτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League, στη Ρουμανία, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη γερμανική Σπαντάου, γνωρίζοντας την ήττα με 12-10.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η Σπαντάου ήταν εκείνη η οποία ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα, 2-0. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ρυθμό, έβγαλαν άμυνες, ενώ παράλληλα είχαν ώριμες αποφάσεις στην επίθεση. Με Ντέλιτς και Καρατζά ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 2-2, ενώ ο Χρυσοσπάθης έδωσε το προβάδισμα, 2-3.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ του Δικεφάλου, καθώς ο Μπιτσάκος στον παραπάνω έκανε το 2-4. Η Σπαντάου έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 4-4, με τον Ντέλιτς από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 4-5. Οι Γερμανοί βρήκαν γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει 5-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το παιχνίδι συνέχισε να κινείται στην ισορροπία, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από δύο τέρματα, με Ντέλιτς και Κόουπμαν να είναι οι πρωταγωνιστές, 7-7. Η Σπαντάου έκανε 2-0 σερί, διαμορφώνοντας το 9-7.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ της Σπαντάου, 10-7, με τους Ντέλιτς και Κεχαλάρη να μειώνουν στο γκολ, 10-9. Οι τυπικά γηπεδούχοι σκόραραν, 11-9, με τον Νίκο Προσινικλή να... απαντάει, 11-10. Τεσσεράμισι λεπτά πριν το φινάλε, η Σπαντάου έκανε το 12-10, στη συνέχεια ο Δικέφαλος κυνήγησε τις ευκαιρίες του, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι, με το τελικό σκορ να είναι 12-10.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, απέναντι στην ιταλική Μπρέσια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 4-2, 3-3

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης, Ν. Προσινικλής 1, Χρυσοσπάθης 1, Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης, Μυρίλος, Ντέλιτς 4, Π. Προσινικλής, Κόουπμαν 1, Καρατζάς 1, Σιορδίλης.