Ολυμπιακός: Οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του final four

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τις προεγγραφές ενόψει των εισιτηρίων του final four του LEN Champions League.

Ολυμπιακός: Οι προεγγραφές για τα εισιτήρια του final four

Το διάστημα 5-7 Ιουνίου η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος στο final four του LEN Champions League στη Μάλτα.

Ενόψει της διοργάνωσης ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τις προεγγραφές ενόψει των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του Final-4 του Champions League πόλο Ανδρών στη Μάλτα, το διάστημα 5-7/6, ενημερώνει τους φίλους του, που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο ή την προκράτηση τους, για τα εξής :

Η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα (3/6). Οι προεγγραφές θα πραγματοποιούνται την Δευτέρα (3/6) και την Τρίτη (4/6) και ώρες 9:00π.μ.-8:00μ.μ., με τηλεφωνική κράτηση μέσω της γραμματείας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., στο τηλέφωνο 210-4190902.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους παραλαβής των εισιτηρίων. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 75€ (για όλα τα ματς του Final-4)».