Δερβίσης: «Ανοίξαμε τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη»

Ο Γιώργος Δερβίσης σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπρέσια για τα προημιτελικά του LEN Champions League.

Δερβίσης: «Ανοίξαμε τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη»

Τις υποχρεώσεις της στην προημιτελική φάση του Champions League ολοκλήρωσε νικηφόρα, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον Λαιμό επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Θρύλος επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στη «μάχη» της Ευρώπης, αφού επικράτησε με 17-12 της Μπρέσια.

Ο Γιώργος Δερβίσης σχολίασε τη νίκη των Πειραιωτών λέγοντας: «Πράγματι, κάναμε μία νίκη με διαφορά και πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να κλείσουμε τους ομίλους με νίκη. Μας αξίζει. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν κάναμε κάποια άλλη εμφάνιση σήμερα. Σίγουρα, είχαμε κάποια προσωπικά λάθη, δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ, αλλά το ξεπεράσαμε και ανοίξαμε τη διαφορά στο σκορ. Και έτσι κερδίσαμε.

Επόμενός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, πρέπει να πηγαίνουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, τώρα παίζουμε τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0 στους ημιτελικούς, να προκριθούμε στους τελικούς και σίγουρα, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και το Final-4. Ωστόσο, ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».