Καραμπέτσου: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες - Στόχος να φθάσουμε ψηλά»

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των Νεανίδων, Αριάδνη Καραμπέτσου, μίλησε για την πορεία της «γαλανόλευκης» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Καραμπέτσου: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες - Στόχος να φθάσουμε ψηλά»

Στην πόλη Τσενγκτού της Κίνας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των Νεανίδων, που μετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Ισπανία με 15-14 (καν. αγώνας 7-7), ωστόσο η αρχηγός της ομάδας, Αριάδνη Καραμπέτσου, δηλώνει αισιόδοξη για τη συνέχεια.

«Το παιχνίδι με την Ισπανία ήταν μεν δύσκολο, όμως, μπορέσαμε να καλύψουμε η μια την άλλη και να σκοράρουμε. Μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση», είπε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και στόχος μας, σε αυτή τη διοργάνωση, είναι να φθάσουμε στο υψηλότερο σημείο που μπορούμε», ενώ υπογράμμισε πως: «Η νίκη με αντίπαλο την Ολλανδία, στην πρεμιέρα, ήταν ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο τουρνουά και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».