Ντονκ-Ολυμπιακός 13-17: Άνετο πέρασμα από την Ολλανδία!
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε την αντίστοιχη της Ντονκ μέσα στην Ολλανδία.
![Ντονκ-Ολυμπιακός 13-17: Άνετο πέρασμα από την Ολλανδία!](https://www.fosonline.gr/media/news/2025/02/15/334680/main/1.jpg)
Από 3 γκολ είχαν οι πρώτες σκόρερ των «ερυθρόλευκων», Στεφανία Σάντα, Ειρήνη Νίνου και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, στη νίκη του Ολυμπιακού με 17-13 επί της Ντονκ στην Ολλανδία, για την 5η αγωνιστική του LEN Champions League Γυναικών.
Οι παίκτριες του Δημήτρη Κραβαρίτη απέκτησαν από νωρίς ένα άνετο προβάδισμα, χτίζοντας τις βάσεις για ακόμη μια νίκη στη διοργάνωση, σκοράροντας μάλιστα διψήφιο αριθμό τερμάτων (5-11) από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Ολυμπιακός: Είχαν καταντήσει κουραστικά τα «θρίλερ»
Το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και η ελληνική ομάδα πανηγύρισε τη νίκη. Αήττητος ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου και σε απόσταση πλέον εννέα βαθμών από τη δεύτερη Ντονκ.
Τα οκτάλεπτα: 3-6, 2-5, 5-4, 3-2
Ντονκ (Μπρουγκ Μορένο): Μπούις, Φαν Ντερ Βέιντεν 4, Σλίκινγκ 1, Βερμέουλεν 1, Ούβενς, Φαν Ντάικ 1, Κέουνινγκ 1, Σέβενιχ 1, Βος, Φαν Ντερ Σλοτ 4, Μπέργκσμα, Βίλεμς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ραϊκρόου, Χριστοδούλου-Αουτ, Κουρέτα, Σάντα 3, Τριχά 2, Άντριους 2, Σιούτη 2, Δρακωτού, Νίνου 3, Β. Πλευρίτου 1, Τορνάρου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου
Δηλώσεις:
Στεφανία Σάντα: «Μπήκαμε αποφασισμένες να κερδίσουμε το παιχνίδι, συγκεντρωμένες σε ό,τι μας είχε πει ο προπονητής και είχε ως αποτέλεσμα τη διαφορά στο σκορ από την αρχή! Καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά και να φύγουμε με την νίκη. Θέλαμε τη νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο και τα καταφέραμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ήταν και εδώ, στην Ολλανδία. Ο κόσμος του Ολυμπιακού για άλλη μια φορά ήταν στο πλευρό μας και μας έδωσε δύναμη σε όλο το παιχνίδι».