Άλιμος - Βουλιαγμένη 9-15: Συνεχίζει αήττητη
Η Βουλιαγμένη νίκησε στον Άλιμο με 15-9 για την 14η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, επικρατώντας εκτός έδρας του Αλίμου με 15-9, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο γυναικών.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λαιμού ανέβηκε προσωρινά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς. Από την άλλη, το σύνολο του Τεό Λοράντου έμεινε στους 30 βαθμούς και στην τρίτη θέση.
Έχει κερδίσει ευρωπαϊκό σεβασμό ο Ολυμπιακός
Ο ΝΟΒ μπήκε δυναμικά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης σημειώνοντας ένα επί μέρους 7-1 από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο. Στη συνέχεια, τα κορίτσια της Κικής Λιόση κράτησαν το υπέρ τους σκορ, παρά το μικρό ξέσπασμα των γηπεδούχων (4-1) στο τελευταίο οκτάλεπτο.
Για τις νικήτριες από 4 γκολ σημείωσαν οι Ξενάκη και Μουλχούιζεν, ενώ για τον Άλιμο η Μαρλέττα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5 γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 1-7, 3-2, 1-5, 4-1.