Ολυμπιακός: Έπιασε Λιμάνι η Ντένια Κουρέτα

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τον μεταγραφικό του οίστρο αποκτώντας τη 18χρονη φουνταριστή Ντένια Κουρέτα. Το 2022 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 20 καλύτερες νέες πολίστριες παγκοσμίως.

Ολυμπιακός: Έπιασε Λιμάνι η Ντένια Κουρέτα

Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία επένδυση αποκτώντας τη Ντένια Κουρέτα.

Η 18χρονη (ημ. γέννησης 18/9/2005, 1,75μ.) την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε και ξεχώρισε με τοσκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ από το 2015 έως το 2023, ήταν στη ΝΕ Πατρών.

Η διεθνής φουνταριστή είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες. Το 2021 και το 2022, κατέκτησε δύοασημένια μετάλλια με την Εθνική Νεανίδων, στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Το 2022, ήταν στην Εθνική Νέων Γυναικών, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκόπρωτάθλημα.

Μάλιστα το 2022 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 20 καλύτερες νέες πολίστριες παγκοσμίως!

Η Ντένια Κουρέτα, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της, δήλωσε πως: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τονοργανισμό του Ολυμπιακού, που μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, αλλά και σε έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί πάντα όλους τους εγχώριους καιευρωπαϊκούς τίτλους και νιώθω μεγάλη τιμή και απολυτά έτοιμη, να τους διεκδικήσουμε μαζί. Παράλληλα, τογεγονός ότι η επέτειος των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου συμπίπτει με τη μεταγραφή μου, είναι κάτι που με τιμά και με χαροποιεί ιδιαίτερα».