Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 11-3: «Κόκκινη» τορπίλη βύθισε το «τριφύλλι»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε με 11-3 τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά. Τρομεροί οι Βάμος και Παπαναστασίου, σκόραραν από τέσσερα γκολ.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 11-3: «Κόκκινη» τορπίλη βύθισε το «τριφύλλι»

Φουλ για τελικούς ο Ολυμπιακός! Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, η ομάδα του Πειραιά βύθισε με 11-3 τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν εξαρχής με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους «πράσινους». Πρωτεργάτες στη νίκη αυτή ήταν οι Βάμος και Παπαναστασίου οι οποίοι πέτυχαν από τέσσερα γκολ έκαστος.

Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν, πλέον, 53 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού στο πόλο Ανδρών, σερί που «τρέχουν» εδώ και πάνω από 23 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2001. Oι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς την Κυριακή (19/5) στο κολυμβητήριο στο Πάρκο Γουδή.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-0, 2-2, 3-0

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 4, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 1, Νικολαΐδης Δ., Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν., Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης