Α1 πόλο ανδρών: «Καταιγιστικός» Ολυμπιακός στην Πάτρα!

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΝΕ Πατρών με 30-7

Α1 πόλο ανδρών: «Καταιγιστικός» Ολυμπιακός στην Πάτρα!

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν άνετα με το ευρύ 30-7 της ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» στην Πάτρα και πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού την Τετάρτη (30/10, 19:15), υποδέχονται τη Σαβόνα στο Παπαστράτειο, για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.

Πρώτοι σκόρερ κόντρα στη ΝΕ Πατρών αναδείχθηκαν οι Γενηδουνιάς και Πούρος που σημείωσαν αμφότεροι από πέντε γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-8, 1-6, 2-8, 1-8

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μάκης Λυκούδης): Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος 1, Σαλπόγλου, Καραϊσκος, Γιουτμάζ 1, Τσίπης, Αβαγιανός, Αντίοχος, Γουρδούπης 1, Αμπντελχαμίντ 2, Τσαχιλίδης 2, Καρράς, Βρυώνης, Γούρας, Βαλουξής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Δήμου 3, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Ζαλάνκι 3, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 3, Κάκαρης, Νικολαΐδης 2, Τζωρτζάτος, Πούρος 5, Λυκούδης 3.

* O Νίκος Γκίλλας δήλωσε: «Στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε όρεξη αλλά θα έπρεπε να κρατήσουμε τα γκολ του αντιπάλου πιο χαμηλά. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε, βρίσκουμε τον ρυθμό που χρειαζόμαστε και πλέον αφοσιωνόμαστε στο Champions League και στην αναμέτρηση με την Σαβόνα που ακολουθεί στο Παπαστράτειο».