Ολυμπιακός: «Έδεσε» Ζερδεβά και Μπούσλιε

Ο Ολυμπιακός κράτησε στο Μεγάλο Λιμάνι τόσο τον Μανώλη Ζερδεβά όσο και τον Άντρο Μπούσλιε.

Ολυμπιακός: «Έδεσε» Ζερδεβά και Μπούσλιε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εργάζεται πυρετωδώς πάνω στον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με δύο ακόμη πολύτιμους παίκτες. Ο λόγος για τον Μανώλη Ζερδεβά και τον Άντρο Μπούσλιε, οι οποίοι θα συνεχίσουν στα «ερυθρόλευκα» και τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής πορτιέρε υπέγραψε διετές συμβόλαιο και κατόπιν δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι υψηλοί στόχοι του συλλόγου και το επαγγελματικό περιβάλλον με διευκόλυναν στο να επεκτείνω την συνεργασία μου με τον πιο επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη! Εχοντας μεγάλη όρεξη για δουλειά και διακρίσεις, ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».

Με τη σειρά του, ο Κροάτης αμυντικός στις δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα μείνω και την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να είμαστε ξανά οι καλύτεροι στην Ελλάδα και να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στο Champions League».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός, που θα πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Χέρβο Κόλιανιν στο τιμόνι του, ανανέωσε τα συμβόλαια των Γενηδουνιά και Φουντούλη και έχει ήδη αποκτήσει τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο και τον Σπύρο Λυκούδη.