Χωρίς Τσιλιανίδη και Μάνο με Ολυμπιακό ο ΟΦΗ
Τσιλιανίδης και Μάνος δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους με αποτέλεσμα ο Γιώργος Σίμος να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Ο ΟΦΗ την Τετάρτη το απόγευμα υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ματς πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεση του ένα από τα βασικά του όπλα.
Συγκεκριμένα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Στα πλάνα του προπονητή του ΟΦΗ δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Έχει κερδίσει ευρωπαϊκό σεβασμό ο Ολυμπιακός
Στον ΟΦΗ δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν τη συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών. Προτίμησαν να τους κρατήσουν εκτός προκειμένου να μην τους χάσουν από τα επόμενα παιχνίδια.
Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ…