Bόλος - Παναιτωλικός 0-0: «Λευκή» ισοπαλία και ...άβολη για την ομάδα της Μαγνησίας!
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ματς του Πανθεσσαλικού μεταξύ Βόλου και Παναιτωλικού που παγίωσε την ομάδα της Mαγνησίας προτελευταία. Μεγάλη απόκρουση του Τσάβες με τη βοήθεια του... δοκαριού στο 90+6!

Δίχως νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το ματς της 2ης αγωνιστικής των play out στο Πανθεσσαλικό μεταξύ Βόλου και Παναιτωλικού.
Το 0-0, παρότι δεν... χάλασε τα «καναρίνια» του Αγρίνιου (χωρίς νίκη στη διαδικασία), πανηγυρίστηκε στην ...Kαλλιθέα αφού κράτησε τους Βολιώτες (με δύο ισοπαλίες στα πλέι άουτ) προτευτελευταίους!
Ολυμπιακός: Αυτό ήταν σωστό και ποδοσφαιρικό!
Η ομάδα της Μαγνησίας με τον Ντε Καμπς διαθέσιμο για πρώτη φορά απ' όταν ανέλαβε ο Kώστας Γεωργιάδης και παρά την απουσία του Κόβατς μετά το αρχικό σάστισμα του 3ου λεπτού (όταν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Τετέη σε μαρκάρισμα του Kαλογερόπουλου, αλλά ο διαιτητής το πήρε πίσω ξαναβλέποντας στην φάση στο μόνιτορ, όπου τον έστειλε το VAR, για επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε) πήρε τα «ηνία» καθώς είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς.
Ωστόσο η αρχική... φούρια δεν μεταφράστηκε σε αξιοσημείωτες ευκαιρίες (μια κεφαλιά του Κόντε άουτ και ένα αδύναμο σουτ του Λάμπρου πάνω στον Τσάβες).
Έτσι η ομάδα του Πετράκη (χωρίς Πέρες, Μαϊντέβατς και Λομόνακο, αλλά με Τσελίκοβιτς) μετά το 20λεπτο ισορρόπησε κι άρχισε να επιισκέπτεται τα αντίπαλα καρέ, χωρίς πάντως ν' απειλεί κι εκείνη.
H εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους τελική στην εστία στο 66' (σουτ του Μιγκέλ Λουίς που έβγαλε εντυπωσιακά ο Σιαμπάνης), ενώ νωρίτερα (54') ακυρώθηκε σωστά τέρμα του Τετέη, μετά από λάθος του γκολκίπερ Σιαμπάνη, αφού ο Λαχούντ που έκανε το γύρισμα ήταν οφσάιντ.
Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους αφού στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσάβες με τα δύο χέρια και τη βοήθεια του... οριζόντιου δοκαριού απέκρουσε φάουλ του Xoυάνπι, ενώ δεύτερα μετά ο Κόμπα σε σουτ από το ύψος της περιοχής δεν βρήκε εστία...
ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο - Βόλος
Σκόρερς: -
Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας).
Κίτρινες κάρτες: Λάμπρου (17’), Κόμπα (39’), Σκραμπ (65’) – Μιγκέλ Λουίς (39’), Σιέλης (47’), Μαυρίας (67’)
Κόκκινες κάρτες: -
ΒΟΛΟΣ (Γεωργιάδης): Σιαμπάνης - Σούντγκρεν, Χέρμανσον, Καλογερόπουλος (67’ Aσλανίδης) - Φεράρι, Μύγας, Τσοκάνης (60’ Σκραμπ), Κόμπα, Γκιλ 4 (46’ Χουάνπι) – Λάμπρου (83’ Ασεχνούν), Κόντε 4,5 (46’ Κόσζτα)
ΠANAITΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Τσάβες - Μλάντεν, Σιέλης, Στάγιτς – Μπακάκης (λ.τρ. 73’ Αποστολόπουλος), Μαυρίας, Μιγκέλ Λούις (83’ Μπελεβώνης), Μπουζούκης (73’ Νικολάου), Λιάβας – Λαχούντ (73’ Ντίας), Τεττέη (89’ Ρόα).