Ο Έντουαρντς μίλησε για το μέλλον του, παραμένει μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό

Ο Μάρκους Έντουαρντς αναφέρθηκε στο μέλλον του τονίζοντας πως θα φύγει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού αισθάνεται έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Έντουαρντς μίλησε για το μέλλον του, παραμένει μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό

Μέχρι το τέλος του μήνα ο Ολυμπιακός θα το παλέψει για να αποκτήσει ένα εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα τον ανεβάσει επίπεδο. Μία περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα και μάλιστα πολύ ψηλά είναι ο Μάρκους Έντουαρντς.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην Daily Mail και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Μόλις έκλεισα τα 26 και είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Το συμβόλαιο μου λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν και νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό να αλλάξω περιβάλλον, να δοκιμάσω κάτι νέο», είπε ο Μάρκους Έντουαρντς.

«Ανυπομονώ να κερδίσω περισσότερα τρόπαια. Είμαι φιλόδοξος και ξέρω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω. Premier League; Ήταν πάντα το όνειρο μου. Όλοι ξέρουν ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Το να επιστρέψω και να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που οι φίλοι και η οικογένεια μου μπορούν να είναι κοντά θα ήταν απίστευτο. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι θέλω μόνο αυτό. Είμαι ανοιχτός σε νέες περιπέτειες», τόνισε ο Έντουαρντς.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110