Γκαρσία: «Θρίαμβος για όλο τον οργανισμό»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τη νίκη του Ατρόμητου επί της Καλλιθέας και τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε τις προηγούμενες τρεις ήττες.

Γκαρσία: «Θρίαμβος για όλο τον οργανισμό»

Ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο επικρατώντας με 3-0 της Καλλιθέας και ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, ενώ τόνισε πως δεν άξιζε τις προηγούμενες ήττες.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε:

«Φαίνεται, είναι ξεκάθαρο ότι το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η ομάδα προερχόταν από 3 ήττες, αλλά δεν άξιζε αυτές τις 3 ήττες. Για παράδειγμα απέναντι στον Βόλο μπορούσαμε εύκολα να πάρουμε το ματς. Ο Σιδηρόπουλος θεωρώ ότι έκανε λάθος και τον τιμώρησαν. Η ομάδα μέχρι τότε έπαιζε πολύ καλά. Σήμερα η ομάδα έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο όταν τα πράγματα είναι εναντίον σου να τα διορθώσεις ποδοσφαιρικά. Σίγουρα κι εγώ έχω κάνει κάποια λάθη.

Προσπαθούμε τους ποδοσφαιριστές μας να τους έχουμε πολύ δυνατούς, όπως ήταν σήμερα. Ο θρίαμβος είναι δικός τους. Είναι για όλο τον οργανισμό, για τον κύριο Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο, που όλοι αυτοί δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κι από αύριο αυτό θα κάνουμε. Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα για αύριο».