Ροντινέι: «Μην τρελαινόμαστε από τέτοιες στιγμές»

Ο Ροντινέι μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά και να διατηρήσει τη ψυχραιμία της.

Ροντινέι: «Μην τρελαινόμαστε από τέτοιες στιγμές»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα, αφού έχασε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ροντινέι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να τρελαίνεται από τέτοιες στιγμές.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ροντινέι στην Nova:

Δεν είναι ότι κάτι έλειπε, αλλά πολλές φορές δεν είναι εύκολο απέναντι σε διάφορους αντιπάλους. Δυσκολευόμαστε πολύ. Είναι πολύ δύσκολα αυτά τα ματς. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια, αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κερδίσουμε τα επόμενα ματς. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Πάντοτε και στους πρώην συλλόγους μου έλεγα, ότι δεν έχει σημασία πώς ξεκινάμε, αλλά πώς τελειώνουμε τις διοργανώσεις. Και πέρσι δεν πήγαμε καλά στην αρχή και στο τέλος ήμασταν Κυπελλούχοι Ευρώπης. Είναι ωραίο να κερδίζεις πάντα, αλλά δεν γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα. Πρέπει να κερδίσουμε τώρα την Καλλιθέα για το Κύπελλο.

Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι τα δώσαμε όλα. Έχουμε την ποιότητα και ξέρω σε ποιον σύλλογο παίζω. Παίζω στον καλύτερο σύλλογο, δεν ξεχνάει κανένας τι έχουμε κατακτήσει πέρσι, αλλά τώρα δεν έχουμε στο μυαλό μας το Κόνφερενς. Δουλεύουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Τρέξαμε σήμερα, τα δώσαμε όλα και δίνουμε πάντοτε τη ζωή μας για να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όμως τρία αποτελέσματα. Σήμερα χάσαμε παρότι προσπαθήσαμε πολύ. Δεν θα πρέπει όμως να μένουμε εκεί, όπως δεν πρέπει να μένουμε μόνο στις νίκες. Πάντοτε στη ζωή μας θα πρέπει να ξέρομε και να χάνουμε. Ξέρουμε την ποιότητα της ομάδας μας, ξέρουμε ποιοι είμαστε και είμαι σίγουρος ότι 100% θα αλλάξουν τα πράγματα.

Μιλάω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου. Υπάρχουν και άσχημα αποτελέσματα, αλλά είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε σε τέτοιες στιγμές. Το είπα και στα αποδυτήρια, ότι δεν πρέπει να χάσουμε το μυαλό μας. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Είδαμε τι πετύχαμε την περασμένη Πέμπτη. Σημασία έχει στο τέλος τι έχεις καταφέρει ως απολογισμό. Το είδαμε και πέρσι συνέβη. Σήμερα ήμασταν και λίγο άτυχοι. Ήμασταν άτυχοι στη φάση του γκολ. Τρέξαμε, προσπαθήσαμε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να κερδίσουμε την Καλλιθέα. Ας μην τρελαινόμαστε, ακόμη είμαστε στην αρχή.