Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-0: Η κριτική των παικτών

Ο Κοστίνια έκανε τα περισσότερα από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι του Αστέρα έδωσαν πολλά για τη νίκη της ομάδας τους. 

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-0: Η κριτική των παικτών

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό έχοντας τους περισσότερους παίκτες του σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, εν αντιθέσει με αυτή των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η κριτική των ποδοσφαιριστών:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Είχε δύο αποκρούσεις σημαντικές, ήταν τυχερός σε κάποιες φάσεις, άτυχος σε αυτή του γκολ.

ΚΟΣΤΙΝΙΑ: Από τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού με καλό επίπεδο απόδοσης. Πήρε πολλές προσπάθειες, κάποιες δεν ήταν καλές, άλλες ήταν επικίνδυνες. Προς το τέλος πέρασε αριστερό μπακ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Προσπάθησε στο τέλος να ανεβεί προς την επίθεση για να βοηθήσει. Δεν είχε ιδιαίτερη προσφορά.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Επιθετικά ήταν πιο επικίνδυνος με τις κεφαλιές στις στατικές φάσεις. Αμυντικά είχε πάρα πολλά προβλήματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο, δεν έδειξε έτοιμος για να είναι βασικός.

ΜΑΡΚΟ ΣΤΑΜΕΝΙΤΣ: Πολύ λίγα πράγματα, μακριά από το πνεύμα του αγώνα.

ΝΤΑΝΙ ΓΚΑΡΘΙΑ: Δεν είχε δυνάμεις, κάποιες κάθετες πάσες του ή αλλαγές παιχνιδιού δεν μπορούν να διασώσουν μία μέτρια παρουσία.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Είχε πρωτοβουλίες και διάθεση να ηγηθεί, όμως όσο περνούσε η ώρα όλο και έπεφτε. Προφανώς και από θέμα κόπωσης.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Αρκετά κινητικός στο πρώτο μέρος, είχε και φάσεις για να σκοράρει. Δεν είχε την ίδια απόδοση μέχρι να αντικατασταθεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Προσπάθησε να δημιουργήσει και να μπει σε φάσεις, δεν ήταν αποτελεσματικός. Και τα περισσότερα δεν του έπιασαν.

ΡΟΜΑΝ ΓΙΑΡΕΜΤΣΟΥΚ: Πολύ ισχνή η παρουσία του, δεν μπήκε σε φάσεις παρόλο που η μπάλα ήταν αρκετές φορές στην περιοχή του Αστέρα.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πήρε αρκετές μπάλες, κέρδισε μονομαχίες, οργάνωσε καλύτερα το κέντρο, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει κομβικός για το αποτέλεσμα.

ΓΟΥΙΛΙΑΝ: Ελάχιστα πράγματα σε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Η ίδια ανετοιμότητα που εμφανίζει από την αρχή της θητείας του στον Ολυμπιακό.

ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΓΙΑΖΙΤΣΙ: Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα, ενώ στο τέλος ήταν πάρα πολύ άτυχος με τον τραυματισμό του.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Μπορούσε να είναι καθοριστικός με το δοκάρι και άλλες φάσεις που βρήκε. Όχι τόσες πολλές όσο θα αναμενόταν με την πίεση που ασκούσε η ομάδα του.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Έκανε ωραίες κινήσεις, αλλά οι σέντρες του δεν πέρασαν.

Κορυφαίοι Τσιντώτας, Μπαρτόλο

Όλοι οι παίκτες του Αστέρα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη της ομάδας τους. Ο Τσιντώτας έδειχνε ανίκητος, ενώ ήταν και τυχερός στο τέλος. Ο Τριανταφυλλόπουλος ηγήθηκε μιας πολύ καλής άμυνας, ενώ εξαιρετικοί ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ και ειδικά ο σκόρερ Γιαμπλόνσκι. Κορυφαίος όλων ο Μπαρτόλο που έκανε άνω κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού στις κόντρα επιθέσεις. Εξαιρετικός, αλλά όχι εύστοχος ο Μακέντα.