Ολυμπιακός: Οι... γκέλες του Φαλήρου και οι νίκες της επαρχίας

Οι μεγάλες γκέλες του Ολυμπιακού έχουν γίνει στο Καραϊσκάκη, ενώ σε δύο εξορμήσεις στην επαρχία έχει άνετες νίκες.

Ολυμπιακός: Οι... γκέλες του Φαλήρου και οι νίκες της επαρχίας

Λίγες ημέρες μετά το μεγάλο διπλό στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται γι’ ακόμα ένα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά θα δοκιμαστεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, έναν αντίπαλο που συνηθίζει να του βάζει δύσκολα και ειδικά στην Αρκαδία.

Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα την έχει πατήσει άσχημα στο πρωτάθλημα, έχει κάνει χοντρές γκέλες που σήκωσαν μεγάλη κουβέντα και προκάλεσαν έντονη γκρίνια. Πολλές φορές ξέφυγε και από τα όρια η κατάσταση, αφού στην Ελλάδα δεν αργούμε να μηδενίσουμε τα πάντα.

Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι μία άλλη κουβέντα, ο Ολυμπιακός θα παίξει σε ένα δύσκολο και μικρό επαρχιακό γήπεδο, αλλά τις ζημιές φέτος τις έπαθε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όχι εκτός. Θα μιλήσει κανείς για την ήττα από τον Άρη, αλλά όπως και να το κάνουμε η Θεσσαλονίκη πάντα έχει άλλη δυναμική.

Οι «ερυθρόλευκοι» τις καθαρές τους νίκες τις έκαναν μακριά από το Φάληρο νικώντας με 2-0 τον Βόλο και με 3-0 τη Λαμία. Στο Καραϊσκάκη έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, στο 2-2 με τον Λεβαδειακό και νίκησαν με την ψυχή στο στόμα την Καλλιθέα. Μένει να φανεί αν το πρόβλημα είναι στο Φάληρο ή απλά μία συγκυρία.