Ολυμπιακός: Η Τρίπολη, το 1-0 των Σερρών και οι ανάσες σε βασικούς

Το 1-0 του Πανσερραϊκού επί της ΑΕΚ αποτέλεσε θέμα συζήτησης στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού * Οι ανάσες που ετοιμάζεται να δώσει σε βασικούς ο Μεντιλίμπαρ στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (27/10, 17.00).

Ολυμπιακός: Η Τρίπολη, το 1-0 των Σερρών και οι ανάσες σε βασικούς

Νέο «χαστούκι» για την ΑΕΚ! Και με πολύ σκληρό τρόπο κιόλας από τον Πανσερραϊκό που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 27’. Στον Ολυμπιακό παρακολούθησαν το ματς. Στις τάξεις των ποδοσφαιριστών αποτέλεσε θέμα συζήτησης και κατά κάποιο τρόπο η ήττα της «Ένωσης» έδωσε στους παίκτες ένα έξτρα κίνητρο ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (27/10, 17.00).

Ούτως ή άλλως, ο εγωισμός των «ερυθρόλευκων» είχε πληγωθεί μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό. Ναι μεν ήρθε το διπλό στο Μάλμε, αλλά η ήττα της ΑΕΚ ήρθε να τους υπενθυμίσει ότι το φετινό πρωτάθλημα επιφυλάσσει μπόλικες εκπλήξεις. «Θύμα» των εκπλήξεων έχει πέσει και ο Ολυμπιακός σε δύο περιπτώσεις με Παναιτωλικό και Λεβαδειακό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν πρόλαβε να κάνει μία προπόνηση της προκοπής για να κάνει και τις ανάλογες δοκιμές ενδεκάδας με... θέα τον αγώνα του «Θ. Κολοκοτρώνης».

Οπότε, για ενδεκάδα ούτε λόγος! Το μόνο που μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι σκοπεύει να δώσει ανάσες σε ορισμένους βασικούς. Ήδη ο Χρήστος Μουζακίτης έμεινε στην Αθήνα. Επίσης, αυτό που απομένει να μάθουμε είναι αν κάποιους από τους βασικούς που έχει πάρει μαζί του ο Μεντιλίμπαρ, θα τους κρατήσει στον πάγκο. Για παράδειγμα οι Ζέλσον, Έσε και Ροντινέι έτρεξαν αρκετά στο Μάλμε. Ο Ροντινέι λογικά θα παίξει από τη στιγμή που υπάρχει το πρόβλημα με τον Ορτέγκα και το πιθανότερο είναι να περάσει αριστερά ο Κοστίνια. Αναμένονται αλλαγές λοιπόν, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά...