Η αντίδραση της ΑΕΚ μετά τις κλήσεις σε απολογία

Έντονες οι αντιδράσεις από το «στρατόπεδο» της Ένωσης, υποστηρίζοντας ότι στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται φτύσιμο του Λουτσέσκου στον Λαμέλα.

Η αντίδραση της ΑΕΚ μετά τις κλήσεις σε απολογία

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Το πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία μεταξύ άλλων τους Λουτσέσκου και Λαμέλα, για τη συμπεριφορά τους στη λήξη του ντέρμπι.

Η πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έφτυσε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Έρικ Λαμέλα επειδή του πέταξε χανζαπλάστ.

Έντονη λογομαχία φέρεται να είχε με τον Ρουμάνο τεχνικό και ο βοηθός του Αλμέιδα, Ντάνιελ Βέγκα, που προήλθε από χειρονομίες που έκανε ο Λουτσέσκου στην κερκίδα, όπως αναφέρει ο παρατηρητής του αγώνα σύμφωνα με τους γηπεδούχους.

Διαπιστευμένα άτομα δηλωμένοι ως φροντιστές από την πλευρά του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν σε ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», που οδήγησε σε εμπλοκή αστυνομικών και τον τραυματισμό δύο εξ' αυτών, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η ΑΕΚ.