Ολυμπιακός: Τα γκολ που λείπουν και ο Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σηκώνει μόνος του όλο το βάρος στο σκοράρισμα του Ολυμπιακού, ενώ είναι και πολύ συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ολυμπιακός: Τα γκολ που λείπουν και ο Ελ Κααμπί

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό ήταν το 10ο φετινό του επίσημο. Έχει παίξει οχτώ για το πρωτάθλημα και δύο για την Ευρώπη και την καλύτερη του εμφάνιση την έχει κάνει στο Europa League στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπράγκα.

Αυτό το ματς ήταν και το πιο παραγωγικό για τους «ερυθρόλευκους», αφού κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές κάτι που δεν έχουν πετύχει σε κανένα άλλο φετινό ματς. Ο Ολυμπιακός πέρα από την αμυντική του αστάθεια έχει σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα. Δεν βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα και το χειρότερο είναι πως δεν δημιουργεί.

Γενικά οι επιθετικοί του ποδοσφαιριστές δεν είναι έχουν βοηθήσει στο σκοράρισμα με τον Ελ Κααμπί να σηκώνει κατά κύριο λόγο το βάρος. Ο Μαροκινός έχει βρει δίχτυα επτά φορές σε όλες τις διοργανώσεις και ο επόμενος πιο παραγωγικός είναι ο Ροντινέι που έχει σκοράρει δύο φορές. Από τους επιθετικούς του έχουν βρει δίχτυα από μία φορά οι Βέλντε, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ και Ζέλσον.

Απ’ όλους αυτούς περιμένει να πάρει περισσότερα γκολ και ασίστ ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να κάνει και τη ζωή του πιο εύκολη. Οι επιθετικοί του εκτός από το ότι δεν του έχουν δώσει τα απαραίτητα γκολ δεν του δίνουν και τις απαραίτητες βοήθειες ανασταλτικά. Ο πιο συνεπής σε αυτόν τον τομέα είναι ο Ελ Κααμπί, ο οποίος γυρίζει πολλές φορές στην άμυνα για να βοηθήσει στα μαρκαρίσματα. Ο Μαροκινός κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά και αυτός περιμένει να πάρει περισσότερες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.