Ολυμπιακός: Κανονικά στη Σουηδία οι Ζέλσον, Γουίλιαν και Ρέτσος

Οι Ζέλσον Μάρτινς, Γουίλιαν και Παναγιώτης Ρέτσος θα μπουν κανονικά στο αεροπλάνο για το Μάλμε.

Ολυμπιακός: Κανονικά στη Σουηδία οι Ζέλσον, Γουίλιαν και Ρέτσος

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «ενοχλήθηκε» αρκετά με όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Όμως, δεν μπορεί να γυρίσει πίσω τον χρόνο και να αλλάξει την κατάσταση. Σίγουρα θα κάνει τις παρατηρήσεις του στους ποδοσφαιριστές, όπως τις έκανε και αμέσως μετά το 2-2.

Εκείνο που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι να μαζέψει τα κομμάτια του και να πάει στη Σουηδία για να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάλμε.

Το σημαντικό για τον Βάσκο τεχνικό είναι ότι θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Παναγιώτη Ρέτσο, Ζέλσον Μάρτινς και Γουίλιαν. Ειδικά η απουσία του Ρέτσου από το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν εμφανέστατη, καθώς ο Ανδρέας Ντόη μετά το 35’ έκανε αρκετά ατομικά λάθη, αλλά έδειξε να μην βρίσκεται καλά με τον Νταβίντ Κάρμο στα μετόπισθεν.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζέλσον, θα είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμη και από το ξεκίνημα. Αυτό θα είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Μεντιλίμπαρ στην προπόνηση που θα γίνει επί σουηδικού εδάφους το βράδυ της Τετάρτης (23/10).

Σχετικά με τον Γουίλιαν, ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού. Επίσης, πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες και ένα πρόβλημα με τον αστράγαλό του. Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα της διακοπής δούλεψε αρκετά και μάλιστα έδειξε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει και με τον Λεβαδειακό.

Τελικά προφυλάχθηκε για να είναι πιο φρέσκος με τη Μάλμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τον δούμε ξαφνικά βασικό στη Σουηδία.