ΟΦΗ: Η «πρώτη» του Ράσταβατς

Την πρώτη του προπόνηση με τους Κρητικούς ολοκλήρωσε ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ, Μίλαν Ράσταβατς

ΟΦΗ: Η «πρώτη» του Ράσταβατς

Ο ΟΦΗ προχώρησε προ ημερών στην πρόσληψη του Μίλαν Ράσταβατς για τη θέση του προπονητή, έπειτα από την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα για προσωπικούς λόγους.

Ο 50χρονος τεχνικός «έλυσε» στην αρχή της σεζόν τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου διετέλεσε προπονητής στον πάγκο των Αρκάδων δύο φορές (2019-22, 2023-24).

Στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ο προπονητής από τη Σερβία ανέλαβε ήδη δράση.

Ολοκλήρωσε σήμερα (15/10) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (20/10,18:00).

Από την προπόνηση της Τρίτης (15/10) στο «Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο» απουσίαζαν οι διεθνείς Μπάκιτς, Σενγκέλια και Αποστολάκης, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (16/10) στις 10 το πρωί.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας μας, Milan Rastavac, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (15/10) προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Bakic, Shengelia και Αποστολάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (16/10), στις 10:00».