Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί και οι άλλοι

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση που έχει ο Ολυμπιακός στο σκοράρισμα με δεύτερη επιλογή να είναι ο Ροντινέι.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί και οι άλλοι

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραμένει η πιο σίγουρη λύση για το σκοράρισμα του Ολυμπιακού και δικαιώνει τόσο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όσο και τη διοίκηση που έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα κάνοντας του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Στη δεύτερη σεζόν του στη χώρα μας ο Ελ Κααμπί δείχνει το ίδιο ζεστός με την πρώτη έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα και δύο φορές στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή παραμένει εγγύηση για το σκοράρισμα των «ερυθρόλευκων».

Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι ο Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό που και φέτος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Το πρόβλημα είναι πως αν δεν σκοράρει ο έμπειρος επιθετικός δυσκολεύεται η ομάδα του Πειραιά να βρει γκολ.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός ότι ο δεύτερος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Ροντινέι με δύο γκολ. Πέρα από τα δύο τέρματα που έχει πετύχει, ο Βραζιλιάνος μπακ είναι και ο πιο επικίνδυνος από αρκετούς συμπαίκτες του.

Από ‘κει και πέρα από ένα γκολ έχουν πετύχει οι Γιάρεμτσουκ, Βέλντε, Ζέλσον και Μασούρας, ενώ ένα γκολ έχει σημειώσει στην Ευρώπη και στο ματς με τη Μπράγκα ο Έσε. Ο Ολυμπιακός θέλει να βρει γκολ κι από άλλους ποδοσφαιριστές για να έχει εξτρά λύσεις και να μην περιμένει τα πάντα μόνο από τον Ελ Κααμπί.