«Πάμε κι όπου βγει»

Ο Παναθηναϊκός περιμένει περισσότερη βελτίωση από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος από εδώ και πέρα δεν πρέπει να πατήσει τη… νάρκη.

«Πάμε κι όπου βγει»

Το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και η συνολική εμφάνιση της ομάδας έδωσε λαβή στον Ντιέγκο Αλόνσο να ισχυριστεί πως ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα.

Είναι αλήθεια πως σε σχέση με προηγούμενα ματς οι «πράσινοι» παρουσίασαν καλύτερη εικόνα και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι εάν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Δεν απέφυγαν βέβαια τα λάθη ατομικά και τακτικά, τα οποία μάλιστα θα μπορούσαν αποβούν μοιραία για την τελική έκβαση του αγώνα. Είπαμε. Έπαιξαν καλύτερα, αλλά δεν ξέχασαν τις… παιδικές ασθένειες.

Από εκεί και πέρα στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ο Αλόνσο παίρνει παράταση ζωής με τον Γιάννη Αλαφούζο να δείχνει πως περιμένει να δει ακόμα περισσότερη βελτίωση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ λοιπόν θα περιμένει την διακοπή και τη δουλειά που θα γίνει από τον προπονητή για να μπορέσει η ομάδα του να αποδώσει όπως περιμένει.

Είναι αλήθεια όμως πως το «πάμε κι όπου βγει» με τον 49χρονο προπονητή δύσκολα μπορεί να βαδίσει για πολλά μέτρα ακόμα. Κι αυτό διότι ακολουθεί το πολύ επικίνδυνο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πιθανή αποτυχία στο «Γεντί Κουλέ» θα ξαναβάλει τον Παναθηναϊκό σε καθεστώς εσωστρέφειας και στο μεταξύ θα έχει χαθεί ένα δεκαήμερο προπονήσεων χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τότε το «τριφύλλι» θα είναι παραπάνω από επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και θα πρέπει απαραιτήτως να απομακρύνει τον Αλόνσο…