Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Οι νεαροί Κωστούλας και Μουζακίτης ξεχώρισαν από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπως και οι στόπερ Ρέτσος και Κάρμο

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού δίχως να καταφέρει να σκοράρει, αλλά και κρατώντας τους γηπεδούχους από τις δικές τους επιχειρήσεις για το γκολ.

Οι Μπάμπης Κωστούλας και Χρήστος Μουζακίτης ήταν τα μεγάλα κέρδη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Διακρίθηκαν οι στόπερ.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Έκανε κάποια λάθη στο πρώτο μέρος, ειδικά στη φάση της μεγάλης ευκαιρίας του Παναθηναϊκού. Το διόρθωσε με τις αποκρούσεις στον Σπόραρ. Στο β’ μέρος δεν ανησύχησε.

ΚΟΣΤΙΝΙΑ: Έκανε αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήθηκαν προβλήματα από την πλευρά του. Λίγα πράγματα και από τα ανεβάσματά του, μπορούσε περισσότερα γενικώς αν και είχε διάθεση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι παρόλο που είχε κάρτα από νωρίς και έπαιζε με ρίσκο.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Έκοψε πάρα πολλές επιθέσεις του Παναθηναϊκού είτε από κάθετες πάσες είτε από γεμίσματα.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Γενικά έκανε καλό παιχνίδι, αλλά στη φάση με τον Ουναΐ εκτέθηκε και θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να το πληρώσει. Ήταν πάντως συνεπής στα καθήκοντά του και στις δύο πλευρές.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Δεν ήταν καλός, ειδικά στο πρώτο μέρος, κάτι που επηρέασε ολόκληρη τη λειτουργία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ: Πάρα πολύ ψύχραιμος για μία ακόμη φορά. Έδειξε από το πρώτο του ντέρμπι ότι έρχονται μπροστά πάρα πολλά.

ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΪΡΑ: Ο Πορτογάλος είχε διάθεση να μπει σε μονομαχίες και να δημιουργήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν βοήθησε στα στημένα ούτε στο πρέσινγκ.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Έδειξε κουρασμένος και δεν βοήθησε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια από τη θέση του ακραίου επιθετικού. Προς το τέλος παίζοντας πιο πίσω ήταν καλύτερος.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Δεν του βγήκαν οι περισσότερες προσπάθειές του, όμως είχε συμμετοχή σε κάποιες φάσεις. Περίμενε περισσότερα η ομάδα.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Βρέθηκε δύο φορές στο γκολ, δεν τα κατάφερε να βάλει το πρώτο του γκολ στον Παναθηναϊκό.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Εξαιρετική εμφάνιση, έκανε ό,τι έπρεπε στην τακτική, τον ένιωσε η άμυνα του Παναθηναϊκού. Είχε ο ίδιος μεγάλη ευκαιρία, δημιούργησε εκείνη στο τέλος.

ΝΤΑΝΙ ΓΚΑΡΘΙΑ: Βοήθησε πολύ με την είσοδό του και είχε αρκετές καλές στιγμές.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΒΕΛΝΤΕ: Ενώ μπήκε με καλή διάθεση για να απειλήσει, δεν είχε συνέχεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έπαιξε για λίγο προς το τέλος και έχασε την ευκαιρία να βάλει το γκολ της νίκης.