Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά για αντι-Τσικίνιο ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Τσικίνιο θα χάσει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Μεντιλίμπαρ κοιτάζει τη... φαρέτρα του.

Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά για αντι-Τσικίνιο ενόψει Παναθηναϊκού

Το Σάββατο (5/10) θα γίνει ουσιαστικά μία σοβαρή προπόνηση από πλευράς Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (6/10) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκεί λοιπόν θα φανεί σε μεγάλο βαθμό τι ακριβώς ετοιμάζει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σχετικά με τον αντικαταστάτη του Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος χαφ αποχώρησε με τράβηγμα από το παιχνίδι με την Μπράγκα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα καταφέρει να είναι παρών στο ΟΑΚΑ.

Κατά συνέπεια, ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να κοιτάξει τη... φαρέτρα του για να δει σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί και ποιος θα σηκώσει το βάρος του αντι-Τσικίνιο.

Μία λύση θα μπορούσε να είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά για την ώρα δεν έχει ακόμη τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό και αυτό είναι κάτι που βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον Μεντιλίμπαρ.

Θα μπορούσε να παίξει επίσης και ο Γουίλιαν στη θέση πίσω από τον Ελ Κααμπί, αλλά ο Βραζιλιάνος ακόμα θέλει χρόνο για να βρεθεί στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Μία σκέψη είναι σίγουρα ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και έπαιξε για λίγα λεπτά με την Μπράγκα.

Υπάρχει βέβαια και η λύση του Ζέλσον Μάρτινς, που είχε χρησιμοποιηθεί σε ρόλο επιτελικού χαφ σε κάποια φιλικά στην Ολλανδία. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να περάσει ο Βέλντε ή ο Μασούρας στις πτέρυγες, μιας και ο Ροντινέι φαίνεται ότι προς το παρόν έχει «βιδωθεί» στον ρόλο του δεξιού εξτρέμ.