ΑΕΚ: Στο Μουσείο Ιστορίας η φανέλα του Γκατσίνοβιτς

Η φανέλα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα εκτίθεται πλέον στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας.

ΑΕΚ: Στο Μουσείο Ιστορίας η φανέλα του Γκατσίνοβιτς

Τον Οκτώβριο του 2022 η ΑΕΚ έδωσε τον πρώτο της αγώνα στη νεόκτητη «OPAP Arena» με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σκόραρε το ιστορικό πρώτο γκολ της ομάδας.

Μέσω ανάρτησης στα social media, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως η φανέλα του Σέρβου μεσοεπιθετικού από το εν λόγω παιχνίδι, που στο πίσω μέρος της είναι γεμάτη από τις υπογραφές των συμπαικτών του, θα εκτίθεται πλέον στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η ΑΕΚ έπαιζε για πρώτη φορά αγώνα στην OPAP ARENA. Τρεις μέρες μετά τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου άρχισε να γράφεται η αγωνιστική ιστορία του και ουσιαστικά ξεκινούσε και για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα η μεγάλη πορεία της προς την κατάκτηση του νταμπλ 2022-23.

Στον πρώτο αγώνα στις 3 Οκτωβρίου 2022 η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 τον Ιωνικό και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν ο σκόρερ του ιστορικού πρώτου γκολ στο νέο γήπεδο. Η φανέλα που φορούσε ο Σέρβος μέσος στον συγκεκριμένο αγώνα και που στο πίσω μέρος της είναι γεμάτη από τις υπογραφές των συμπαικτών του, εκτίθεται στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο λειτουργεί στην OPAP ARENA και είναι ανοιχτό 10.00-18.00 καθημερινά εκτός Δευτέρας».