Ο Παβλένκα για τη «μάχη» με Κοτάρσκι: «Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον»

Ο Γίρι Παβλένκα δηλώνει έτοιμος για τον έντονο ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ έχοντας μπροστά του να αντιμετωπίσει τον εκπληκτικό Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο Παβλένκα για τη «μάχη» με Κοτάρσκι: «Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον»

Ο Γίρι Παβλένκα, μετά από επτά χρόνια παρουσίας στη Γερμανία με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, ήρθε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ με στόχο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Ο Τσέχος τερματοφύλακας είναι ξεκάθαρος αναφορικά με το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο με σπουδαία ιστορία και ανυπομονώ να ξεκινήσω και να γίνω μέλος αυτής της ομάδας», υποστήριξε μιλώντας στο επίσημο κανάλι των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 32χρονος γκολκίπερ ήξερε πολλά για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα πριν πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα. «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό, έχει πολύ καλές ομάδες, που συμμετέχουν και στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε χρόνο στο Conference League, στο Europa League και βεβαίως στόχος μας είναι το να παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν. Βάσει όσων είπα, λοιπόν, ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση, θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας με αυτούς τους καταπληκτικούς φιλάθλους», είπε.

Σ’ ότι αφορά τον εσωτερικό ανταγωνισμό με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, τον Αντώνη Τσιφτσή και τους νεαρούς Έλληνες τερματοφύλακες του «Δικεφάλου» ο Τσέχος δηλώνει έτοιμος.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ναι, είναι ένας είδος ανταγωνισμού, όλοι μας θέλουμε να παίξουμε αλλά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και ο στόχος μας είναι το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φέτος. Θα βάλω τα δυνατά μου και σίγουρα θέλω να παίξω. Ξέρω πως ο Ντόμινικ κάνει μια πολύ καλή χρονιά, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».