Μάντζιος: «Στο χέρι μας να μείνουμε ψηλά και να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν τη σημερινή προπόνηση του Άρη, μοίρασε συγχαρητήρια, χτύπησε όμως και «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας.

Μάντζιος: «Στο χέρι μας να μείνουμε ψηλά και να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά»

Με ομιλία του προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιου άρχισε η σημερινή (1/10) προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τις νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ωστόσο τους προετοίμασε και για το παιχνίδι με τη Λαμία (5/10).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τις δύο νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ήταν δύο πολύ σημαντικές νίκες από πολλές απόψεις και κυρίως γιατί δείξαμε σε όλους τις δυνατότητες που έχουμε φέτος. Πριν από τα δύο αυτά ντέρμπι, οι μόνοι που πίστευαν ότι μπορούσαμε να τα κερδίσουμε είμαστε εμείς εδώ μέσα. Μπράβο σε όλους σας. Γιατί κερδίσαμε με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ με τον ΠΑΟΚ αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα, στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα ήμασταν επίσης καλοί».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου γίνεται βατό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Στο χέρι μας είναι να μείνουμε ψηλά και να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά. Όλα αυτά με σκληρή δουλειά και ταπεινά».

Για το ματς με τη Λαμία: «Θα είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι γιατί τέτοιες ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στην έδρα μας. Δεν θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι και από την εμπειρία μου στον Άρη τέτοια ματς είναι παγίδα για εμάς. Οπότε πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία όπως στα ντέρμπι. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι για να μην την πατήσουμε».

Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Σας ξαναλέω έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Το Σάββατο θα γεμίσει το γήπεδο από τον κόσμο μας. Του δώσαμε χαρές στα ντέρμπι πρέπει να τον αποζημιώσουμε και το Σάββατο με μια καλή εμφάνιση και τη νίκη. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Να μείνουμε ενωμένοι και να έχουμε την ίδια νοοτροπία».