ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: Νικητής και στην Τούμπα!

Με υπέροχο γκολ του Μανού Γκαρθία ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 0-1 για την αγωνιστική της Super League.

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: Νικητής και στην Τούμπα!

Mετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Άρης το... έκανε ξανά, αυτή τη φορά στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου ΠΑΟΚ! Οι «κίτρινοι» πέρασαν νικηφόρα από την Τούμπα με σκορ 0-1, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα, όμως με το πέρασμα του χρόνου οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν σε αρκετές φάσεις την «κίτρινη» εστία, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τισουντάλι στο 27'. Ο Άρης πιέστηκε, ωστόσο κάτι η αστοχία των «ασπρόμαυρων» κάτι οι επεμβάσεις του Κουέστα, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Η εικόνα του ματς άλλαξε στην επανάληψη, με τον Άρη να ισορροπεί και στη συνέχεια να είναι καλύτερος και πιο ουσιαστικός από τον αντίπαλό του. Τη μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι έκανε το καταπληκτικό γκολ του Μανού Γκαρθία, ο οποίος ύστερα από ατομική προσπάθεια «εκτέλεσε» από κοντά τον Κοτάρσκι στο 63'! Ο ΠΑΟΚ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 84', όμως ο Μπάμπα... σημάδεψε το δοκάρι από θέση εξ επαφής.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 0-1

Σκόρερ: 63' Μανού Γκαρθία

Διαιτητής: Όσμερς (Γερμανία)

Κίτρινες κάρτες: 20’ Μιχαηλίδης, 55’ Μπάμπα - 17’ Βέλεθ, 38’ Γκαρθία, 82’ Κουέστα

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Ότο Κεντζιόρα Μιχαηλίδης Μπάμπα – Σβαμπ (68’ Καμαρά) Μπακαγιόκο (76’ Οζντόεφ) – Κωνσταντέλιας Τάισον (76’ Ντεσπόντοφ) Ζίβκοβιτς – Τισουντάλι (68’ Τσάλοφ).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια Βέλεθ (45’+1’ λ. τρ. Ρόουζ) Μπράμπετς Φρίντεκ – Μόντσου Σιφουέντες Γκαρθία (81’ Νταρίντα) – Ντιαντί (74’ Σουλεϊμάνοφ) Σίστο (74’ Σαβέριο) Μορόν (81’ Σαμόρα).