Ροντινέι: «Τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι»

Ο Ροντινέι έδωσε τη συμβουλή του στα παιδιά της Κ19 του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν βασικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ροντινέι: «Τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι»

Πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου ήταν ο Ροντινέι που εκτός από το γκολ που πέτυχε είχε και δοκάρι, αλλά ήταν ξανά ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά ο Ροντινέι μίλησε:

Για το ότι ήταν ξανά από τους πρωταγωνιστές και μάλιστα σε ρόλο εξτρέμ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε. Γυρίσαμε στις νίκες, κάτι που είναι σημαντικό για να ξανακερδίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής και αμέσως προθυμοποιήθηκα μόλις μου είπε ο προπονητής να παίξω μπροστά. Είμαι ευχαριστημένος που πέτυχα γκολ και κερδίσαμε. Συνεχίζουμε με όλη τη συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Για το αν έδωσε κάποια συμβουλή στους μικρούς πριν από το ματς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μουζακίτης, ο Τόλης και ο Κωστούλας έπαιξαν μαζί μας. Όλα αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και είμαστε χαρούμενοι όταν παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Είμαστε εδώ όλοι για να τους συμβουλεύουμε. Η συμβουλή μου είναι ίδια: Να ευχαριστούνται αυτό που κάνουν και να το απολαμβάνουν. Εγώ ως Βραζιλιάνος ό,τι κάνω, το κάνω με χαρά και διάθεση και απολαμβάνω κάθε στιγμή της ζωής μου, ειδικά όταν μπαίνω στο γήπεδο για να είμαι απελευθερωμένος και να παίζω όσο μπορώ. Αυτό συμβουλεύω στα νέα παιδιά».