Oλυμπιακός - Ατρόμητος 2-0: Η κριτική των παικτών

Πάλι κορυφαίος ο Ροντινέι για τον Ολυμπιακό στη νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου. Ξεχώρισαν Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Κοστίνια. Η κριτική των παικτών. 

Oλυμπιακός - Ατρόμητος 2-0: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου στο Φάληρο έχοντας πρωταγωνιστή τον Ροντινέι που αγωνίστηκε ως εξτρέμ.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Είχε κάποια λάθη στο πρώτο μέρος με τα πόδια, αλλά έκανε σπουδαία απόκρουση στο τέλος, στο δυνατό σουτ του Γιουμπιτάνα.

ΚΟΣΤΙΝΙΑ: Το καλύτερό του ματς έως τώρα με πολύ δυναμισμό, σημαντική προσφορά στις δύο πλευρές και καλή συνεργασία με τον Ροντινέι.

ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Καλή παρουσία με πολύ πείσμα στις προσπάθειές του, συνεπής αμυντικά και με ανεβάσματα στην επίθεση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Άνετο ματς για τον διεθνή αμυντικό που έδωσε λύσεις σε κάποιες δύσκολες περιπτώσεις.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Δεν είχε πολλή δουλειά, δεν απέφυγε κάποια λάθη σε τοποθετήσεις, προσπάθησε ως συνήθως να βοηθήσει και στην ανάπτυξη.

ΜΑΡΚΟ ΣΤΑΜΕΝΙΤΣ: Είχε αργό ρυθμό, δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο προπονητής, κάποιες καλές στιγμές στο ψηλό παιχνίδι. Και δεν είχε ανασταλτικά προβλήματα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ: Πάρα πολύ καλό και μεστό παιχνίδι από το νεαρό μέσο, το γνωστό κάθετο και ψύχραιμο παιχνίδι, ενώ είχε και την μπαλιά το δεύτερο τέρμα.

ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΪΡΑ: Είχε συμμετοχή στο παιχνίδι και προσπάθησε να δημιουργήσει, όχι πάντα επιτυχώς. Μπορεί φυσικά πολύ καλύτερα.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, ηγέτης για τη νίκη. Έβαλε γκολ, είχε δοκάρι, έχασε ευκαιρίες και ήταν ένας εξτρέμ πολύ καλύτερος από τους «κλασικούς».

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΒΕΛΝΤΕ: Κακό παιχνίδι από τον πεσμένο και πάλι Νορβηγό, με προσφορά το κερδισμένο πέναλτι, περισσότερο «δώρο» από τον Χουτεσιώτη.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Πίεσε πάρα πολύ και βοήθησε τον τρόπο παιχνιδιού όλης της ομάδας. Δεν είχε πολλές τελικές, αλλά ήταν μέσα στη φάση του δοκαριού του Ροντινέι. Σημαντικό να παίρνει παιχνίδια.

ΓΟΥΙΛΙΑΝ: Έπαιξε ένα ημίχρονο χωρίς και πάλι να δείξει ότι είναι στην απαιτούμενη ετοιμότητα.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Δεν είχε το χρόνο να προσαρμοστεί στο ματς και έκανε ορισμένα λάθη, τα οποία συνήθως διόρθωνε.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Δραστήριος όταν μπήκε, είχε συμμετοχή σε φάσεις και παραλίγο να σκοράρει.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Απολαυστικός στο διάστημα της συμμετοχής του με ένα γκολ κλάσης και με δύο δημιουργίες για τους συμπαίκτες του στο τέλος.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Μπήκε αλλαγή χωρίς να δείξει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Αποστολόπουλο.

Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Ισπανοί Έντερ και Κίνι. Ο Ουάρντα είχε κάποιες καλές προσπάθειες, ο Μπάκου το ίδιο. Έτρεξαν Τσιγγάρας και Ουεντραόγκο, φάνηκε αρκετά ο Αθανασίου που είχε δύσκολο έργο στην πλευρά του.