ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Με το ίδιο νόμισμα… (highlights)

Με αυτογκόλ του Χριστόπουλου ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Με το ίδιο νόμισμα… (highlights)

Πριν από μερικές ημέρες ο ΟΦΗ είχε καταφέρει με ανατροπή να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού και να προκριθεί στο Κύπελλο, αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Αγρινίου κατόρθωσε να πάρει τεράστια νίκη με σκορ 2-1 από τους κρητικούς, οι οποίοι είχαν προηγηθεί, κάνοντας σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για την παραμονή.

Οι κρητικοί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν την υπεροχή και έφταναν έξω από την περιοχή των αντιπάλων τους με τον Μπαΐνοβιτς στο 18΄να πιάνει ένα τρομερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και να κάνει το 1-0.

Οι Αγρινιώτες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σωστά και δεν είχαν τις ευκαιρίες για να αλλάξουν την κατάσταση, αλλά στο β’ μέρος η επιμονή τους ήταν εκείνη που τους δικαίωσε, καθώς ο Στάγιτς στο 65’ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Παναιτωλικός όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο 81’, έστω και με αρκετή δόση τύχης, καθώς ο Μπελεβώνης έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Χριστόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το αποτέλεσμα και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη με το τελικό 1-2.

Μικρογραφία

ΟΦΗ- Παναιτωλικός 1-2

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Διαιτητής: Παναγιώτης- Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)

Σκόρερς: Μπαΐνοβιτς (18’) – Στάγιτς (65’), Χριστόπουλος (αυτ. 81’)

Κίτρινες: Χριστόπουλος (3’), Νους (65’) - Λιάβας (57’), Ρόα (72’), Μαΐντεβατς (84’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος- Γκονζάλες (84’ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος- Κουτεντάκης (70’ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84' Ριέρα)- Φούντας (67’ Μπάκιτς), Νους, Σενγκέλια-Γιουνγκ (67’ Σαλσέδο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Τσάβες -Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτ- Μαυρίας, Τορεχόν (69' Μπελεβώνης), Πέρες (66’ Λουίς), Λιάβας, Μπουζούκης (46’ Ρόα) –Ντίαζ (78’ Νικολάου), Λομόνακο (69’ Μαΐντεβατς).