ΠΑΟΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Παβλένκα

Ο Γίρι Παβλένκα έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ κι αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα.

ΠΑΟΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Παβλένκα

«Προβάρει» τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Γίρι Παβλένκα.

Ο 32χρονος Τσέχος γκολκίπερ, με μεγάλη παρουσία στη Bundesliga και τη Βέρντερ Βρέμης, βρίσκεται μια ανάσα από τη μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για άμεση έλευση του στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών δείχνουν να καρποφορούν και αφού το οριστικό deal γίνει, ο Παβλένκα θα φτάσει τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και το τυπικό κομμάτι.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας αποτελούσε τον υπ' αριθμόν «1» στόχο του ΠΑΟΚ για την εστία, με τον τραυματισμό του Αντώνη Τσιφτσή να επισπεύδει τις διαδικασίες απόκτησής του.

Η επαγγελματική καριέρα του Παβλένκα ξεκίνησε το 2011 από την Μπάνικ Οστράβα στην οποία και παρέμεινε ως το 2016. Στη συνέχεια, Σλάβια Πράγας τον απέκτησε έναντι 400 χιλ. ευρώ. Έπειτα από μια πετυχημένη σεζόν, η Βέρντερ τον έκανε δικό της το 2017 και έκτοτε κατέγραψε στην ομάδα της Βρέμης 221 συμμετοχές, ενώ είναι και 21 φορές διεθνής με την Τσεχία.