ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Άρη (29/9, 20:30).

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο ντέρμπι με τον Άρη

Μετά την ήττα στην έδρα της Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι της Super League με αντίπαλο τον Άρη. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα που θα γίνει στην Τούμπα.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η μάχη του Αλί Σαμί Γεν ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ του, με αποτέλεσμα να φύγει μεν με άδεια χέρια, αλλά να κερδίσει πολλά σε αυτοπεποίθηση. Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα κόντρα στον Άρη για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε υψηλή ένταση με το τεχνικό επιτελείο, μέσα από παιχνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπία. Την Παρασκευή (27.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00».