ΑΕΚ: Με Λαμέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Έρικ Λαμέλα θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Κι άλλες επιστροφές, αλλά παραμένει μεγάλο το απουσιολόγιο. 

ΑΕΚ: Με Λαμέλα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Έρικ Λαμέλα θα ενισχύσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής (29/9) με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena καθώς προπονήθηκε κανονικά και ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα με τον τραυματισμό στο γόνατο που τον είχε αφήσει για λίγο εκτός δράσης.

Έτοιμος είναι και ο Νορντίν Άμραμπατ που είχε μυϊκό πρόβλημα, όπως και ο Λάζαρος Ρότα που ξεπέρασε την ίωση, ενώ θα παίξει κανονικά και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς που αποφορτίστηκε τις τελευταίες μέρες και γι΄αυτό δεν έπαιξε με την Καλλιθέα.

Απόντες ωστόσο παραμένουν οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς που δεν πρόκειται να αγωνιστούν, αλλά και οι Μουκουντί και Οντουμπάτζο που κάνουν προσπάθεια να προλάβουν το ντέρμπι, αλλά δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη (25/9).

Κλιμάκιο αντι-ντόπινγκ κοντρόλ πήγε στα Σπάτα με τους παίκτες της ΑΕΚ να υποβάλλονται στα καθιερωμένα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για όλες τις ομάδες τεστ.