Ολυμπιακός: Καταλήγει σε Αντάμ Ουνάς, τι ισχύει με Γιαζίτσι

Τον Αλγερινό εξτρέμ Αντάμ Ουνάς ετοιμάζεται να φέρει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα * Οι Τούρκοι «έπαιξαν» δυνατά και τον Γιουσούφ Γιαζίτσι την Τρίτη (24/9), αλλά υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League.

Ολυμπιακός: Καταλήγει σε Αντάμ Ουνάς, τι ισχύει με Γιαζίτσι

Τη στιγμή που στην Τουρκία ακουγόταν έντονα από το πρωί της Τρίτης (24/9) ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιουσούφ Γιατζίτσι, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα τον Αντάμ Ουνάς.

Εξ αρχής οι δυο τους ήταν που «έπαιζαν» για την κίνηση της τελευταίας στιγμής από τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Ουνάς που έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ τον Ιούλιο και έχει περάσει στο παρελθόν και από τη Νάπολι, είναι ο παίκτης με τον οποίο μιλούν οι Πειραιώτες για να τον κλείσουν ακόμα και την Τρίτη (24/9) και να τον φέρουν άμεσα στην Ελλάδα.

Ο 27χρονος εξτρέμ που είχε προτάσεις και από την Τουρκία, εμφανιζόταν από την Δευτέρα (23/9) ως ένας από τους βασικούς υποψήφιους μαζί με τον Γιαζίτσι, καθώς ακόμα και οι γείτονες τόνιζαν ότι ο παίκτης προτιμούσε να πάει στην Ελλάδα παρά στην Τουρκία.

Σε γενικές γραμμές υπάρχει η εικόνα ότι ο Ουνάς πείστηκε από τον Ολυμπιακό και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιαζίτσι, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει προτάσεις από την Άστον Βίλα και την Κρίσταλ Πάλας.