Γκαρθία: «Πρωταγωνίστησε όλη η ομάδα»

Ο Μανού Γκαρθία μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού και αρνήθηκε τον τίτλο του πρωταγωνιστή.

Γκαρθία: «Πρωταγωνίστησε όλη η ομάδα»

Ο Μανού Γκαρθία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του αγώνα αρνήθηκε τον τίτλο του πολυτιμότερου σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Μανού Γκαρθία μίλησε:

Για το αν αυτός ήταν ο πρωταγωνιστής: «Πιστεύω ότι όλη η ομάδα πρωταγωνίστησε, όχι μόνο εγώ. Τρέξαμε και καλύψαμε πολλά κενά. Ήμασταν καλοί με τη μπάλα. Αν κρίνουμε από τα νούμερα, ίσως είναι η καλύτερη εμφάνιση μου. Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε μπροστά»,

Για το πώς κινήθηκε στο γήπεδο: «Μιλούσαμε γι’ αυτό το γεγονός εδώ και εβδομάδες, ότι θα έπρεπε να ανεβαίνω περισσότερο. Εκτός από την ασίστ και γκολ, θεωρώ ότι βοήθησα την ομάδα και στο κέντρο. Επίσης, κλέψαμε στα κατάλληλα σημεία τη μπάλα και μπόρεσα να δώσω τις πάσες. Η ομάδα έτρεξε πολύ, κάτι που με βοηθάει για να δίνω αυτές τις πάσες».

Για τον Κλέιτον Ντιαντί: «Είναι νέος, μας βοηθάει πάρα πολύ. Βλέπουμε ότι έχει πάρα πολύ δυναμική, όμως είναι νεαρός παίκτης που πρέπει να τον βοηθήσουμε να… μεγαλώσει μέσα στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος ότι από τον πρώτο ως τον τελευταίο παίκτη κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Τον είδα πριν το παιχνίδι, μιλήσαμε για τη ζωή στην Ελλάδα. Μετά το παιχνίδι ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα».

Για τη σημασία της νίκης: «Αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Είχα ιδέες που βγήκαν. Από την άλλη πλευρά, αυτό που με θύμωσε ήταν ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αλλά ξέρουμε ότι με τον Μορόν μπορείς να δώσεις μια πάσα και να σκοράρει, εκεί που δε θα μπορούσε άλλος».