Κυριάκος: «Μην ανησυχείτε για τον Τσάλοβ»

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε για τον Φιόντορ Τσάλοβ που συνεχίζει να ψάχνει το πρώτο του γκολ στο σύλλογο.

Κυριάκος: «Μην ανησυχείτε για τον Τσάλοβ»

Στην αγωνιστική κατάσταση του Φιόντορ Τσάλοβ, ο οποίος συνεχίζει να αναζητά το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε ρωσική ιστοσελίδα ο αντιπρόεδρος του «δικεφάλου», Κυριάκος Κυριάκος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν υπάρχει προβληματισμός με την προσαρμογή του Τσάλοβ: «Δεν είμαστε καθόλου αναστατωμένοι που ο Τσάλοβ δεν έχει ακόμη σημειώσει γκολ. Ο Φιόντορ προσαρμόζεται ήδη στο στυλ παιχνιδιού μας και αρχίζει να γίνεται ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας. Έχουμε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και ποιότητα, με ξεκάθαρη ταυτότητα που δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας νέος παίκτης, αλλά το έχει ήδη κάνει ο Φιόντορ».

Για δηλώσεις σε ρωσικά Μέσα σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εικόνα του Τσάλοβ:

«Ως απάντηση σε κάποιες «προσβλητικές» δηλώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά του ΠΑΟΚ από ανθρώπους που ξεκάθαρα δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια μας, μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στις κορυφαίες ομάδες από το ρωσικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας προσελκύουν ενδιαφέρον από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον Φιόντορ».