Super League: Η τέταρτη στροφή έκρυβε εκπλήξεις και ισοβαθμίες

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η τέταρτη αγωνιστική της φετινής Super League.

Super League: Η τέταρτη στροφή έκρυβε εκπλήξεις και ισοβαθμίες

H τέταρτη αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε με την νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν εντός έδρας των Θεσσαλών με 2-0 και έτσι έπιασαν στην κορυφή του πρωταθλήματος τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η δράση του πρωταθλήματος επέστρεψε μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και υπήρξαν ορισμένες εκπλήξεις.

Ο Ατρόμητος έκανε σεφτέ στις νίκες πανηγυρίζοντας ένα σημαντικό διπλό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναιτωλικός έμεινε όρθιος στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Λαμία – Athens Kallithea 0-0

Σε ένα δυνατό και γεμάτο πάθος παιχνίδι στη Λαμία, η τοπική ομάδα και η Athens Kallithea FC προσπάθησαν για το τρίποντο δίχως να τα καταφέρουν. Ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης αμφότερες οι ομάδες επιχείρησαν να βρουν το γκολ της νίκης, αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Η ομάδα της Φθιώτιδας απώλεσε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη εντός έδρας φετινή νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ξανά πως θα είναι σκληρό καρύδι για τον αντίπαλο.

Asteras AKTOR – Ατρόμητος 1-2

Υπό το βλέμμα του Κλοντ Μακελελέ ο Asteras Aktor γνώρισε ακόμα μία εντός έδρας ήττα με αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο με σκορ 2-1. Η ομάδα της Αρκαδίας δεν άλλαξε την κακιά της συνήθεια με τα παιχνίδια στο γήπεδο της με τον Ατρόμητο από την πλευρά του να παίρνει μία σημαντική νίκη μακριά από το γήπεδο του έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρλίτος. Οι Αρκάδες έχουν μπει πλέον σε νέα εποχή και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά τους Περιστεριώτες το διπλό αν μη τι άλλο θα τους γεμίσει με ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής διεξήχθη στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό και τον Λεβαδειακό να μοιράζονται επί της ουσίας από ένα ημίχρονο και στο τέλος να μοιράζονται και τους βαθμούς με το τελικό 2-2. Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0. Ωστόσο η ομάδα της Βοιωτίας δεν τα παράτησε και με δύο γκολ στην επανάληψη πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και πρέπει να βελτιώσουν άρδην την εικόνα της. Ήδη στις τάξεις του Πανσερραϊκού πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις, αφού ο Μιχάλης Γρηγορίου αποχώρησε από τη θέση της τεχνικής ηγεσίας.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε το «αντίδοτο» στην καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού και έχοντας φλυαρία στο παιχνίδι του, «γκέλαρε» στο Φάληρο (0-0). Το αποτέλεσμα φυσικά ευνόησε τους Αγρινιώτες, οι οποίοι έκαναν την έκπληξη παίρνοντας ένα πολύτιμο βαθμό από μία έδρα που ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι. Από την άλλη η ομάδα του Πειραιά είχε πολλές ευκαιρίες απέναντι στο αντίπαλο τέρμα, ωστόσο καμία δεν αξιοποιήθηκε στο έπακρο. Η γενικότερη αίσθηση που άφησε ο Ολυμπιακός ήταν ότι ουσιαστικά δεν έχασε βαθμούς μόνο λόγω του καλού στησίματος του Παναιτωλικού, αλλά κυρίως εξαιτίας της φλυαρίας του.

ΟΦΗ – Άρης 3-2

Παλικαρίσια νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ στην Κρήτη με αντίπαλο τον Άρη. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν εξαιρετικοί και δείχνουν πως βρίσκουν ρυθμό, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχαν νικήσει εκτός έδρας το Βόλο με 3-1. Από την άλλη πλευρά ο Άρης υπέστη την πρώτη ήττα στη σεζόν, πληρώνοντας τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Πολλά τα κενά των «κίτρινων» στα μετόπισθεν και τα τιμώρησαν οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί του ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Λευκή ισοπαλία είχαμε στην Τούμπα στο πρώτο ουσιαστικά ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος. Οι δύο τερματοφύλακες (Κοτάρσκι και Ντραγκόφσκι) ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν… εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στα πρώτα είκοσι λεπτά έβλεπαν συνεχώς τους παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή τους και τον Ντραγκόφσκι να μην προλαβαίνει να διώχνει τα επικίνδυνα σουτ.

ΑΕΚ - Βόλος 2-0

Πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το καθαρό σκορ (2-0) της νίκης της η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Βόλου και έπιασε κορυφή στη βαθμολογία μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, Η θεσσαλική ομάδα αντιστάθηκε, έπαιξε επιθετικά και είχε ευκαιρίες για καλύτερο αποτέλεσμα.