Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Φωτιά, τι ανέφερε ο Καραπαπάς

Με τον Φωτιά και τη διαιτησία του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο τα έχουν στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Καραπαπά να σχολιάζει όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με Φωτιά, τι ανέφερε ο Καραπαπάς

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του Φωτιά στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του αντιπροέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά που σχολιάζει όσα συνέβησαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς:

«Στο 22' αντί να ακυρωθεί το γκολ και να πάρει κίτρινη ο επιθετικός της ΑΕΚ μετράει ένα αντικανονικό γκολ. Αντί να φορτωθεί κίτρινη ο Σιμάνσκι για τις αγκωνιές ξανά play από τον διαιτητή. Και στο τέλος του ημιχρόνου ο επιθετικός της ΑΕΚ κάνει λαβή σούμο και γονατιά για κόκκινη απευθείας αλλά ο Φωτιάς δίνει κίτρινη.

Αν είχε πάρει την πρώτη θα ήταν κόκκινη. Αλλά δεν χρειαζόταν η πρώτη. Είναι ξεκάθαρη κόκκινη η φάση. Και τον φωνάζει ο VAR να εξετάσει κόκκινη. Το βλέπει το... σούμο και αποφασίζει να σφυρίξει... λήξη ημιχρόνου! Αντί δηλαδή να είναι 0-0 και οι γηπεδούχοι με παίκτη λιγότερο ξεκινάνε το β' ημίχρονο με 1-0 και 11 παίκτες. Εάν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»