ΟΦΗ – Άρης 3-2: Δεύτερη σερί νίκη για τους κρητικούς, πρώτη ήττα για τους θεσσαλονικείς

Ο ΟΦΗ επικράτησε και του Άρη (3-2), δίνοντας συνέχεια στη νίκη που είχαν πετύχει στον Βόλο. Πρώτη ήττα για τους θεσσαλονικείς που είχαν και δύο δοκάρια στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – Άρης 3-2: Δεύτερη σερί νίκη για τους κρητικούς, πρώτη ήττα για τους θεσσαλονικείς

Πολύ ωραίο ματς έγινε στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ και ο Άρης τα έδωσαν όλα για τη νίκη που τελικά κατέληξε στην πλευρά των Κρητικών (3-2). Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο καθώς είχε προηγηθεί και το διπλό στον Βόλο με 3-1 για την ομάδα του Ηρακλείου που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλάθλους τους.

Από την άλλη πλευρά ο Άρης υπέστη την πρώτη ήττα στη σεζόν, πληρώνοντας τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Πολλά τα κενά των θεσσαλονικέων στα μετόπισθεν και τα τιμώρησαν οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί του ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά ο Μορόν έβαλε δύο πέναλτι αλλά και αυτά ακόμα δεν ήταν αρκετό για να δώσουν έστω των βαθμό στους «κίτρινους στην αποστολή τους στην Κρήτη, όπου είχαν και δύο δοκάρια με τους Σίστο (6’) και Ζαμόρα (92’)

ΤΑ ΓΚΟΛ
21’: Ο Νους μπήκε στην περιοχή από αριστερά, ανατράπηκε από τον Μοντόγια και το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιούνγκ στην αριστερή γωνία ανοίγοντας το σκορ για τον ΟΦΗ (1-0)
57’: Ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.
68’: Χέρι του Χατζηθεοδωρίδη έπειτα από κόρνερ του Άρη και το πέναλτι εκτέλεσε ο Μορόν μειώνοντας σε 2-1.
82’: Ο Σαλσέδο από καλή θέση κεραυνοβόλησε τον Κουέστα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης για το 3-1.
88’: Ο Χατζηθεοδωρίδης ανέτρεψε τον Μορίν και ο τεευταίςο εκτέλεσε εύστοχα και το δεύτερο πέναλτι της ιομάδα ρτου διαμορφώνονατς το τελικό 3-2.


Η μικρογραφία
ΟΦΗ-Άρης 3-2
Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (Γεντί Κουλέ)
Σκόρερ: 21’ Γιούνγκ, 57’Λαμπρόπουλος, 82 Σαλσέδο-58’, 88’ Μορόν
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Νους, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης, Νταρίντα, Μορόν

Οι συνθέσεις
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος- Χατζηθεοδωρίδης Μπρεσάν Λαμπρόπουλος Γκονζάλεθ- Αποστολάκης (78’ Κουτεντάκης) Μπαΐνοβιτς- Φούντας (73’ Μπάκιτς) Νους (73’ Σαλσέδο) Σενγκέλια (90’ Καραχάλιος)- Γιουνγκ (90’ Ριέρα)
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα- Φρίντεκ Μπράμπετς Φαμπιάνο (73’ Βέλεθ) Μοντόγια- Σιφουέντες (90’ Ζαμόρα) Νταρίντα (65’ Μοντσού)- ΜανούΓκαρθία Σίστο (65’ Φετφατζίδης) Ντιαντί (46’ Σαβέιρο)- Μορόν.