Ολυμπιακός: Εμπιστοσύνη στην... εμπιστοσύνη

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προανήγγειλε ότι θα δώσει ευκαιρίες στους νέους παίκτες του ρόστερ, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό δεν το έκανε, αλλά είναι κάτι αποφασισμένο να γίνει.

Ολυμπιακός: Εμπιστοσύνη στην... εμπιστοσύνη

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος με τη διαμόρφωση του ρόστερ μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Ολυμπιακού, καθώς μεταξύ άλλων θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και να αξιοποιήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, τους πρωταθλητές Ευρώπης της περασμένης περιόδου.

Αυτό δεν είναι βέβαια κάτι απλό, καθώς για παράδειγμα στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν συμπεριλήφθηκε κάποιο από αυτά τα παιδιά παρόλο που υπάρχουν απουσίες λόγω των τραυματισμών του Μασούρα και του Ρέτσου.

Είναι, όμως, σίγουρο και προγραμματισμένο ότι θα δοθεί αυτή η ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια και η δυνατότητα όχι απλώς να είναι στον πάγκο, αλλά και να έχουν χρόνο συμμετοχής. Χρειάζεται από τη δική τους πλευρά συνέχεια στη δουλειά, υπομονή και εμπιστοσύνη στην... εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει εμπράκτως ο προπονητής τους.