Super League: Επιστροφή στη δράση

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων η Super League επιστρέψει στη δράση με τη διεξαγωγή της τέταρτης αγωνιστικής. 

Super League: Επιστροφή στη δράση

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι δύο πρόσφατοι αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να επικρατήσει της Φινλανδίας και της Ιρλανδίας αντίστοιχα με αποτέλεσμα να κλείσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου.

Πλέον η δράση μεταφέρεται στα γήπεδα της Super League, με τις ελληνικές ομάδες να ετοιμάζονται για τη διεξαγωγή της τέταρτης αγωνιστικής. Αδιαμφισβήτητα το παιχνίδι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα είναι αυτό στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει αήττητη στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό, εν αντιθέσει με τους «πράσινους» που απέχουν πέντε πόντους από την πρώτη θέση. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς και θα έχει ενδιαφέρον η εικόνα των δύο ομάδων μετά τη διακοπή της Εθνικής.

Το Σάββατο (14/9) η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής θα ανοίξει με τον αγώνα της Λαμίας με την Athens Kallithea. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια η δράση θα μεταφερθεί στην Τρίπολη με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Οι Αρκάδες μπαίνουν σε νέα εποχή μετά την απομάκρυνση του Ράσταβατς, ενώ οι Περιστεριώτες προσπαθούν ακόμα να βρουν τη χημεία μεταξύ τους.

Την Κυριακή (15/9) εκτός του ντέρμπι της Τούμπας ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Πειραιά έχει το πάνω χέρι και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να το αποδείξει στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις Σέρρες θα έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στους ουραγούς της βαθμολογίας. Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό και η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο.

Ο Άρης έχει δύσκολη αποστολή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος πήγε στη διακοπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού επικράτησε εύκολα του Βόλου στη Θεσσαλία.

Τη Δευτέρα (16/9) η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί το Βόλο με στόχο να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών. Από την άλλη οι Θεσσαλοί θα προσπαθήσουν να κόψουν βαθμούς από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.