Ολυμπιακός: Μην το κάνει όπως πέρυσι

Το περίεργο με τα περσινά ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό που θα επιδιώξει να αποφύγει την Κυριακή (15/9) και ο ρόλος του Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Μην το κάνει όπως πέρυσι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (15/9 – 18.30) τον Παναιτωλικό με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών του παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League χωρίς την παραμικρή απώλεια και πιθανώς μόνος του εάν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες υπολογίζουν πολύ τις δυνατότητες του Παναιτωλικού που έχει δείξει καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και επιθετικές αρετές. Αυτό που θα επιδιώξουν να αποφύγουν είναι το παράδοξο που συνέβη στα περσινά παιχνίδια τους με την ίδια ομάδα, τόσο στο Φάληρο όσο στο Αγρίνιο. Με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και στα δύο, αλλά φυσικά δεν είναι αυτό το περίεργο.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί με τον Χατζηθεοδωρίδη για να έρθει η ισοφάριση με αυτογκόλ του Οικονόμου. Ο Φορτούνης είχε πετύχει την ανατροπή και ο Ελ Κααμπί ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακό με το τρίτο γκολ για το τελικό 3-1.

Στο δεύτερο γύρο στο Αγρίνιο με προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό, πάλι ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Ντουάρτε. Και πάλι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με αυτογκόλ, αυτή τη φορά από τον Τορεχόν! Για να πάρει τη νίκη με σκόρερ τον Ελ Κααμπί με 2-1!

Καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους» και στόχος για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να το «καθαρίσουν» νωρίς, όπως είχαν κάνει πρόπερσι με δύο γκολ από το ημίχρονο και τελικό 6-1. Με δύο τέρματα του Χάμες, ένα του Μπακαμπού, ένα του Κανός, ένας του Βαλμπουενά και ένα του Σωκράτη. Τότε από το σημερινό ρόστερ ήταν στην ενδεκάδα ο Ροντινέι και ο Ρέτσος και στον πάγκο ο Μασούρας και ο Τζολάκης.