Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Στάμενιτς

Ο Μάρκο Στάμενιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Νέα Ζηλανδία και αναμένεται την Πέμπτη (12/9) να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Στάμενιτς

Το μεγαλύτερο άγχος των προπονητών στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες είναι η επιστροφή των διεθνών να γίνει χωρίς προβλήματα. Να μην προκύψουν δηλαδή τραυματισμοί και να γυρίσουν στην ομάδα τους με τη μικρότερη ταλαιπωρία.

Ο Ολυμπιακός έχασε με τραυματισμό τον Γιώργο Μασούρα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει πως και πώς να επιστρέψουν όλοι και να είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αυτός που είχε υποστεί τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία είναι ο Μάρκο Στάμενιτς.

Ο 22χρονος χαφ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια της Νέας Ζηλανδίας. Το ταξίδι που έκανε για να πάει ήταν αρκετά κουραστικό, ενώ υπήρχε και μεγάλο ταξίδι από το ένα φιλικό στο άλλο.

Ο Στάμενιτς αναμένεται την Πέμπτη (12/9) στην Ελλάδα και ο Μεντιλίμπαρ τον περιμένει με μεγάλη αγωνία για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Από τους υπόλοιπους διεθνείς είναι μία ξεχωριστή περίπτωση λόγω των κουραστικών ταξιδιών που έκανε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.