Γιατί χάλασε η μεταγραφή του Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει αναφορά στους λόγους για τους οποίους χάλασε η μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ.

Γιατί χάλασε η μεταγραφή του Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αν και όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού υπήρξε ανατροπή δεδομένο και η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ωστόσο θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Κοπεγχάγη. Δημοσίευμα του «cagliarinews24» κάνει αναφορές στους λόγους του «ναυαγίου» της μεταγραφής. Σύμφωνα με αυτό υπήρξε μία καθυστέρηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ που είχε ως αποτέλεσμα να ενοχληθεί ο ατζέντης του.

«Ο γεννημένος το 1997 σέντερ μπακ, Παντελής Χατζηδιάκος, αποχαιρέτησε προσωρινά τους οπαδούς της ομάδας της Σαρδηνίας σε αυτό το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Απόπειρα για να τον αποκτήσουν, είχαν προηγουμένως κάνει οι Έλληνες από τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, η οποία απέτυχε λίγο μετά.

Η προσπάθεια για τη μεταγραφή του παίκτη της Κάλιαρι δεν ολοκληρώθηκε στον ΠΑΟΚ και σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο. Ο ατζέντης του παίκτη ενοχλήθηκε από κάποιες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στην οριστικοποίηση της μετακίνησης, τόσο που η συμφωνία διακόπηκε. Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης της ΑΖ Άλκμααρ εντάχθηκε στην Κοπεγχάγη ως δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα.