Asteras Aktor: Στη λίστα του και ο Μακελελέ

Στον Asteras Aktor είναι αποφασισμένοι να πάρουν προπονητή που θα προκαλέσει αίσθηση και στη λίστα τους βρίσκεται και ο Κλοντ Μακελελέ.

Asteras Aktor: Στη λίστα του και ο Μακελελέ

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει πέσει στο τραπέζι για αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας από τη στιγμή που έλυσε το συμβόλαιο με τον Μίλαν Ράσταβατς αναζητεί τον αντικαταστάτη του και εξετάζει μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου.

Ο Ρόμπι Κιν συνδέθηκε με το ρεπορτάζ του Asteras Aktor, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Πλέον στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Κλοντ Μακελελέ. Η παλιά δόξα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι εξετάζεται από τους Αρκάδες.

Στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα κι άλλων προπονητών με τη διοίκηση του κλαμπ να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μία κίνηση που θα είναι πρωτόγνωρη για τις ομάδες εκτός του Big 5.

Η διοίκηση του Asteras Aktor θέλει να δώσει το τιμόνι της ομάδας σε προπονητή που θα προκαλέσει αίσθηση και ο Μακελελέ είναι μια τέτοια περίπτωση, αφού έχει κάνει τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, ενώ ως προπονητής έκανε τα πρώτα του βήμα στο πλευρό των Αντσελότι και Μπλαν.